Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Applegate / foto: Shutterstock

Christina Applegate stále bojuje s rakovinou

Americká herečka Christina Applegate, známá díky nezapomenutelné roli hloupoučké Kelly Bundové ze seriálu Ženatý se závazky, si tento rok zažila peklo na zemi.

Začátkem roku jí totiž doktoři objevili v prsu zhoubné rakovinotvorné bujení, které se v červenci pokusili radikálně zastavit odstraněním obou prsů.

Herečka pak dostala zvláštní implantáty, pomocí kterých se jí vytvarovalo nové poprsí. Nyní se však bohužel zjistilo, že pod jedním implantátem opět vybujila rakovina.

Na operaci během narozenin
Herečka teď musí podstoupit další odstranění tkáně, aby se zabránilo metastázování rakovinového bujení. Operace je naplánována shodou okolností na den jejích sedmatřicátých narozenin, tj. 25. listopadu.

"Bohužel se mi nemoc vrátila. Je to opravdu těžké, když už vypadalo, že jsem zdravá," nechala se slyšet zdrcená herečka pro magazín TV Guide s tím, že se však naděje na uzdravení nevzdává, i když se snaží žít tak, jako by každý den mohl být jejím posledním.

"Od té doby, co jsem dostala rakovinu se snažím nepromrhat ani hodinku ze svého času, co mi zbývá. Vždycky jsem snila o domě na pobřeží, tak jsem šla a koupila si ho. Nechci být pasivní obětí, chci žít," prohlásila.

Doplnila statečně, že nemyslí na včerejšek ani zítřek, ale žije dneškem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 159