Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Hanychová schovala prsa kvůli mámě

Modelku Agátu Hanychovou prý jen tak někdo nezkrotí. Neustále šokuje svými milenci, oblečením, řečmi.

Zkrátka provokuje. Zjistili jsme však, že se přece jen občas někoho bojí. A tím někým je její maminka, herečka Veronika Žilková.

Na křtu knihy Martina Michala Lesk a špína showbyznysu se Agáta objevila k nepoznání. Usedlá, v černé sukni, černém svetříku a klasických lodičkách. "Oblékala jsem se do elegantní, upjaté černé kvůli mamince, která sem přišla. Prostě jsem nechtěla, aby mi vykukovala prsa."

magazin.cz

"Nechtěla jsem poslouchat ty její řeči, že mi tu leze zadek, tu zase bradavka. Nechtěla jsem ji provokovat, proto jsem k nepoznání, ale zítra budu zase ona stará Agáta," přiznává Hanychová.

Prsa ano, ale níž ne!
Má totiž před sebou módní přehlídky i večírky, na kterých se ráda ukazuje. Jak sama přiznává, svá prsa si s klidem nechá nafotit, ovšem bez kalhotek se prý před fotoaparát nikdy nepostaví.

magazin.cz

"Ale to, co se o mně pořád píše, jaká jsem hrozná a co všechno vyvádím, to jsou nesmysly. Já jsem vlastně hodná holka," říká napůl žertem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 440