Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hang Mioku / foto: Shutterstock

Závislost na plastice ji znetvořila

Otřesný případ závislosti na plastické chirurgii ukázala divákům korejská televize. Tamní žena je kvůli své posedlosti k nepoznání. A dál a dál se ničí. Byla to přitom poměrně pohledná dívka…

Osmačtyřicetiletá Hang Mioku podstoupila první plastiku před dvaceti lety, když přesídlila do Japonska. Od té chvíle byla ztracena, znovu a znovu si vymýšlela nová vylepšení svého těla, především pak tváře. Nespočetněkrát byla pod kudlou, jenže výsledný efekt byl stále horší a horší.

 
Rodiče ji nepoznali

Operace stíhala operaci a její tvář se začala bortit. Levá strana obličeje se zvětšila a proměňovala v beztvarou masu. Hang Mioku se ale přesto stále byla schopna na sebe dívat do zrcadla s nadšením. Stále jsem krásná, myslela si. Ale už to dávno přestávala být pravda, líčí britský deník Telegraph, který zprávu korejské televize přinesl.

 

Poté od znetvořené ženy začali dávat ruce pryč chirurgové, které navštěvovala. Už nechtěli dále pracovat na dalších „vylepšeních“, místo toho jí jeden z nich navrhl, aby se svou posedlostí vyhledala pomoc psychologa.

magazin.cz

 

Žena se posléze vrátila domů do Koreje a zažila hořké zklamání. Nepoznali ji ani vlastní rodiče. Tak moc se všemi těmi operacemi změnila. Když zjistili, že ta dívka s příšerně napuchlou tváří je opravdu jejich dcera, zděšení rodiče ji okamžitě hnali k lékaři. Měla psychickou poruchu a na čas se léčila. Jenže…

 

Olej na vaření do tváře

Léčba byla příliš drahá, neměla na ni a brzy skončila ve vyjetých kolejích. Kupodivu našla doktora, který byl ochoten dávat ji silikonové injekce a co víc, dával ji dávky i pro domácí použití. Mohla si je tak píchat sama. Když ji pak došly zásoby silikonu, vstřikovala si do tváře olej na vaření. Výsledek takovéhle „kúry“ si můžete prohlédnout na obrázcích.

 

Její tvář je obludně velká v porovnání se zbytkem těla. Stala se terčem posměšků dětí z okolí. Když se objevila v televizi, vyvolala v lidech soucit. Ti jí posílají peněžité dary, které jí mají pomoci prostřednictvím dalších zákroků redukovat velikost tváře. Při první proceduře odstranili chirurgové 60 g substance z tváře a 200 g z krku. Následovalo dalších pár operací, které tvář zmenšily, ovšem stále zůstává zjizvená a neforemná.

 

Hang nyní tvrdí, že by se jí původní tvář líbila (na obrázku vpravo). Není divu. Ovšem teď už je pozdě bycha honiti…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 031