Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Váchová / foto: Korzo

Úžasné svatební šaty Lucie Váchové

Miss Lucie Váchová si vybrala své svatební šaty a opravdu se povedly.

Miss z roku 2003 Lucie Váchová už zná termín své svatby. Bude se vdávat 7. srpna příštího roku v Plzni a za svědka jí půjde modelka a moderátorka Radka Kocurová. Ve svatební den si Lucka oblékne romantické, krajkové, úzké šaty od módní návrhářky Petry Pilařové.

magazin.cz

Modelčiným vyvoleným bude její současný přítel, dobrodruh a jachtař David Křížek. Spolu jsou již dva roky a stále jim to úžasně klape. Váchová přiznává, že tenhle chlapík je otcem jejích budoucích dětí a druh, s nímž chce žít do konce života.

"David je jedinečný. To jsem si o svých dvou předchozích partnerech nikdy nemyslela. Byly to přežité vztahy, které zvolna pohasínaly. Jsem si prvně v životě stoprocentně jistá, že chci se svým přítelem vlézt do chomoutu," říká Lucie Váchová Korzu.

magazin.cz

O vdavkách prý uvažovala i v minulých případech, ale brzy z neuváženého nápadu vždy vystřízlivěla. "Tohle je první vážně zamýšlená svatba. Náš vztah s Davidem je pořád lepší a krásnější," rozplývá se půvabná modelka.

magazin.cz

Budoucí manželé Křížkovi si letos pod stromeček nadělili exotický dárek. Ihned po skončení soutěže Svatební šaty roku 2008, která proběhne 10. prosince, zamíří na Havajské ostrovy, kde chtějí společně strávit i Štědrý den.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 015