Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jaime Foxx / foto: Shutterstock

Jamie Foxx chce být černý James Bond

Oscarový herec Jamie Foxx je přesvědčen, že by byl ideálním představitelem historicky prvního černého Jamese Bonda.

Otěže nepřekonatelného agenta 007 by rád přebral po současném Bondově představiteli Danielu Craigovi, který musí podle uzavřené smlouvy natočit ještě minimálně jednu bondovku. V roce 2006 se poprvé objevil jako agent Jejího veličenstva ve filmu Casino Royale a v současné době běží ve světových kinech Quantum of Solace.

Hip-hopový agent 007
Jamie Foxx se netají tím, že pokud by vysněnou roli agenta 007 dostal, přizpůsobil by podle něj léty zkostnatělou filmovou postavu k obrazu svému.

"Moc rád bych si zahrál Jamese Bonda, ale nepočítejte s tím, že by zůstal stejný. Jakmile bude James Bond černý, už nikdy nebude stejný," uvedl herec s tím, že to, co by Bondovi zůstalo, by byly akční náboj, nepřemožitelnost, náklonnost k ženám a britský přízvuk.

"Jsem ochotný zapracovat na svém britském přízvuku, jinak však nic britského nečekejte. Dal bych Bondovi trochu černošského hip-hopu a rozhodně by pil tmavý likér místo Martini. Třeba takovou Hennessey," nechal se slyšet Foxx.

Když se zjevil na britské premiéře současné bondovky Quantum of Solace, představil se přítomným jako "Bond... černý Bond".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 223