Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beyoncé / foto: Daily Mail

Mňau... Kočka Beyoncé ohromila

Černá upnutá kombinéza a dráždivý tanec - to připravila si pro nás připravila Beyoncé.

Jen týden po tom, co média vyšťourala, že zpěvačka Beyoncé zase zabrousí do filmových vod, aby ztvárnila sexy komiksovou postavu Wonder Woman, se ukázalo, že by jí ještě více slušela jiná postava, a to Cat Woman.

magazin.cz

Bývalá členka Destiny's Child přišla na vystpupení v upnuté černé kombinéze, která dala vyniknout jejím dokonalým křivkám a zazpívala dva nové singly Single Ladies a If I Were A Boy.

Beyoncé dorazila do New Yorku na Rockefeller Plaza v Rolls Roycu a zatančila na pódiu pokrytém červeným kobercem, čímž potěšila tisíce mrznoucích fanoušků čekající na svůj idol.

Její dráždivé vystoupení přenášela televize živě v rámci ranního populárního programu The Today Show.

magazin.cz

V rozhovoru po vystoupení řekla: „Chtěla bych vám poděkovat. Máme nejlepší fanoušky na světě. Podporovali mě a Destiny's Child již od našeho prvního vystoupení.“

Beyoncé právě pracuje na propagaci své nové desky I Am... Sasha Fierce, která je pojmenovaná po jejím pódiovém alter egu, ale zároveň zviditelňuje i film Cadillac Records, ve kterém hraje. Film měl premiéru v Los Angeles v pondělí a Beyoncé v něm hraje legendární bluesovou zpěvačku Ettu James a její raketový vzestup ke slávě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 373