Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears na pláži / foto: Daily Mail

Britney trpí bulimií, tvrdí její bodyguard

Tajemství, jak se podařilo pěvecké divě Britney Spears, která ještě před pár měsíci připomínala bečku sádla, dosáhnout současných krásných ladných křivek, je konečně odhaleno.

Rozhodně nezhubla, jak sama tvrdila, díky přísné dietě a usilovnému cvičení. Jeden z jejích bodyguardů totiž odhalil, že popová princezna trpí poruchou příjmu potravy, která jde ruku v ruce se zvracením a užívání projímadel a diuretik.

"Britney na počkání tvrdí, že kompletně změnila jídelníček. Pravda je však taková, že její ´dieta´, to jsou hranolky a hamburgery, které splachuje litry energetických nápojů," prozradil americkému magazínu Star jeden z členů zpěvaččiny ochranky.

Britney prý skončí po každém jídle s hlavou v záchodě, aby si udržela svoji těžce získanou štíhlou postavu.

"Kromě zvracení, které nijak zvlášť nemaskuje, ani když večeří v restauraci, ještě užívá projímadla a diuretika. Proto každou chvíli odbíhá na toaletu," dodal bodyguard.

Ten se obává, aby se zpěvačka z nedostatku živin a velkého pracovního vypětí nezhroutila a nenastartovala tak další kolotoč psychických problémů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 385