Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: Daily Mail

Šok. Zoufalka Eva Longoria je ostříhaná

O pořádný šok se postarala Eva Longoria, která se ukázala v krátkých vlasech. Ale sekne jí to pořád, co myslíte?

Krásná "zoufalá manželka" Eva Longoria připravila překvapení na svatbě, která se tento víkend odehrála v Puerto Rico. Brali se její hollywoodští kolegové Roselyn Sanchez ze seriálu Beze stopy a Erica Wintera, který proslul v sérii Bratři a sestry. Ale svou vizáží upoutala hlavně krásná Eva.

magazin.cz

Oblékla si nádhernou róbu v černé a bílé kombinaci ve vzoru zebry, kterou doplnila jednoduchými, elegantními šperky. Největší překvapení ale způsobil její účes. Svou nádhernou hřívu vlasů vyměnila za rozpustilý krátký účes.

Z fotografií je jasné, že Eva se se svými kumpány skvěla bavila. Mávala přihlížejícím a na všechny strany rozdávala zářivé úsměvy, i když vlečka šatů způsobila malou nehodu, když na ní jedna ze svatebčanek šlápla. Šaty to naštěstí vydržely a my se můžeme jen dohadovat, zda to bylo schválně nebo náhodou.

magazin.cz

Přitom jen před dvěma měsíci musela třiatřicetiletá hvězda, která je vdaná za basketbalistu Tonyho Parkera, vyvracet pověsti o svém těhotenství. Vypadala totiž mnohem kulatější než obvykle. Nakonec připustila, že během léta si užívala jídla a přestala cvičit. To mělo za následek její rostoucí bříško.

„Přestala jsme cvičit a přibrala jsem skoro čtyři kila. A to je hodně na malou postavu, jako mám já,“ přiznala kajícně herečka, která své prázdninové lenošení už napravila.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 668