Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Egotastic!

Jessica Alba jen 5 měsíců po porodu

Sedmadvacetiletá herečka Jessica Alba se pouhých pět měsíců po porodu svého prvního dítěte nebála ukázat své křivky v limitované edici kalendáře italského výrobce aperitivů.

Horké slunce, dech moře, Jessica Alba v kolekci plážového oblečení a samozřejmě sklenka či rovnou láhev Campari nemůže chybět v žádném záběru.

magazin.cz
Focení, které se odehrálo v Malibu, má na svědomí legendární fotograf Mario Testino. Jessica se tak stala po Evě Mendes a Salmě Hayek další herečkou, která svou tvář propůjčila pro Campari kalendář.
magazin.cz
„Všechny šaty byly velice krásné, mladé, sexy a svěží,“ tvrdí Jessica. „V poslední době jsem nosila spíše pohodlné věci a dítě na rukou, je pěkné se zase takto obléci a cítit sexy a být obklopena krásou.“
magazin.cz
Jessica se nyní dává od filmování pauzu. Plně se totiž soustředí na své rodičovské radosti a užívá si novomanželský život s Cashem Warrenem. Toho si vzala tři týdny před narozením jejich dcery Honor Marie Warren.
magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 882