Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Biel / foto: GQ

Jessica Biel. S tímhle tělem chce hrát muže!?

S podivnou žádostí přišla sexy kráska Jessica Biel. Prý chce hrát muže! A to vypadá takhle!

Žhavá kráska Jessica Biel, která je sexuálním symbolem své generace, šokovala filmové producenty, když u nich žebrala o získání hlavní mužské role v některém z připravovaných dramatických snímků.

Je totiž přesvědčena, že se její herecká kariéra nikam nepohne, dokud nebude obsazena do mužské role. Ty jsou podle ní v Hollywoodu mnohem kvalitnější než většina ženských rolí.

magazin.cz

"Myslím si, že dokud ženy budou hrát manželky a přítelkyně hlavních mužských postav, vždycky budou hrát chlapům jenom druhé housle," nechala se slyšet herečka.

magazin.cz

Jessica se chce se realizovat v ryze mužské roli, aby dokázala, jak je skvělá herečka. "Dostal se mi do rukou scénář, který vypráví o životě válečného fotografa Roberta Capy. Hned mě napadlo, že je to role přesně pro mě," prozradila Jessica.

magazin.cz

A hned zavolala producentovi chystaného snímku a jala se ho přesvědčovat, že by byla skvělá pro hlavní roli.

magazin.cz

"Absolutně nechápal, co po něm chci. Vysvětlil mi, že se na roli Capy hodí tak Robert Downey Jr. nebo Brad Pitt, ale rozhodně ne malá holka," nechala se slyšet zklamaná herečka.

Nevzdává se však a doufá, že se pro ni nějaká vhodná hlavní mužská role přeci jen najde.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 139