Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Praštěné vánoční dárky. Jdete do nich?

Předloni to byly ponožky, loni pro změnu voňavé mýdlo. Skutečně originální.

Ale co nadělovat pod stromeček lidem, kteří mají všechno? Nejlépe něco vtipného, naprosto nepoužitelného – aspoň se dotyčný pobaví, bude to vyprávět a nezaloží váš dárek někam do skříně, kde se na něj bude jen prášit.

Jistě, můžete se vytasit s pěkným dárkem, jako je nový iPod Nano, Asus Eee, Nintendo Wii apod. Ale proč pořizovat použitelný dárek, když můžete mít naprostý nesmysl?

Sandály s panáky
Třeba znáte někoho, kdo si rád občas přihne – na kuráž. Jenže tahat s sebou placatku, to už vypadá přece jen příliš notoricky. Tak proč nemít potřebné rezervy uložené v botách, konkrétně pěkných sandálech? Pravda, ne každý má chuť přihnout si z boty, vždyť i ten nejlepší mok je pak cítit trochu gumou a kdoví čím ještě, na druhou stranu: představte si ten šok, když začnete nalévat štamprlata z boty. Vejdou se tam až čtyři dávky.

Klávesnice bez znaků
Klávesnice jsou obvykle dobrými dárky, jenže jakou z nich vybrat? To je těžké rozhodování, které můžete utnout originálním tahem. Představte si zcela klasickou klávesnici, akorát bez znázorněných znaků. Pak se teprve prokáže, zda se dotyčný skutečně vyzná a dokáže psát i bez takových zbytečností, jako jsou vypsané znaky. Navíc pak může dělat borce – něco podobného na stole jen tak někdo nemá.

Přenosný toastovač
Byly časy, kdy toastovač patřil k nejmodernějším výstřelkům, jakým mohly být kuchyně vybaveny. Dnes už se jejich produkty živí především studenti, ale to neznamená, že milovníci toastů vymizeli. Naopak – a někteří by si rádi dali pořádně propečený toast na cestách. Pro něj je ideální přenosný toastovač, který může být napájen i z auta. Ale při řízení si toasty raději nedělejte!

Chránič bradky
Chcete obdarovat někoho, kdo je hrdým nositelem bradky a těžce nese jakoukoliv chybičku na tomto svém klenotu? Pak je ideální chránič bradky, který dotyčný použije při holení. Zkrátka přiložíte tam, kde chcete, aby zůstalo ochlupení a holíte kolem. Ideální pro perfekcionisty.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 193