Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nová hra. Trefte Bushe botou do hlavy!

Nepopulární dosluhující americký prezident to nedávno slízl od naštvaného iráckého novináře, který po něm hodil svým střevícem. Nyní se tenhle moment stal opravdu nesmrtelným.

Na světě je totiž nová hra, v níž může trefit Bushe botou každý. Hráče vítá vzkaz: „Zasáhněte prezidenta Bushe do tváře botou. Udělejte to!“


Možnost trefit hlavu hlavy největší mocnosti světa přivítaly už tisíce lidí a s chutí si ji vyzkoušely. O tom svědčí raketově rostoucí číslo „hozených bot“.

 
Třicet vteřin na zásah

Popularita hry se šíří virálně prostřednictvím e-mailů. Hráči mají třicet vteřin na to, aby trefili buše hnědou botou tolikrát, kolikrát to jen bude možné. Úspěšné hody jsou doprovozeny gratulací. Vedle Bushe je za pultíkem přikrčený i irácký ministerský předseda Nuri al-Maliki, který se světové proslulé tiskové konference také zúčastnil.

 

Reportér, který Bushe zkusil zasáhnout obuví, se stal doslova hrdinou celého arabského světa, kde je hození botou po někom výrazem nejvyšší urážky.


Novinář, který svůj čin přiznal před soudem, je nyní ve vazbě a čeká na došetření kauzy. Bude údajně souzen podle paragrafu trestního zákona, který trestá každého, kdo se pokusí zavraždit iráckého či cizího prezidenta.

 

Hra je dostupná na stránce www.sockandawe.com. Když zasáhnete Bushe, jeho tvář pokaždé zfialoví a zamotá se mu makovice. Buďte shovívaví a milosrdní k odstupujícímu americkému prezidentovi… :)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 239