Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fergie / foto: Splash

Sexy Fergie se přejídá kvůli roli

Proč se zpěvačka Fergie poslední dobou přejídá k prasknutí?

Třiatřicetiletá zpěvačka Fergie, vlastním jménem Stacy Ann Ferguson, přibrala v poslední době čtyři a půl kilogramu! A to je co říct, jelikož tahle dáma si na svém těle dává sakra záležet a v posilovně je denně. Fergie se totiž chystá na natáčení snímku „Nine“ a od producentů dostala jednoznačný příkaz – nabrat alespoň šest kilo.

magazin.cz

Tvůrcům připravovaného filmu se totiž nelíbila až příliš svalnatá postava Fergie a požadovali, aby nabrala nějaké to kilčo a získala tak opravdové ženské tvary.

magazin.cz

Fergie se tedy do nelehkého úkolu pustila a nechala se slyšet: „Od rána do večera se láduji smaženým jídlem, hlavně hranolkami a kuřetem. Novinkou v mém jídelníčku jsou také máslové dorty, které jsem donedávna vůbec nejedla.“

magazin.cz

Krásná plavovláska si také posteskla, že doufá, že nabraná kila po dotočení filmu rychle shodí a do připravované svatby s dlouholetým partnerem hercem Joshem Duhamelem bude opět jako proutek.

Coby herečka není Fergie žádný začátečník, na svém kontě má už téměř třináct rolí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 352