Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Winslet / foto: Splash

Kate Winslet je sexy! A to je prý tlustá...

Herečka Kate Winslet o sobě s oblibou mluví jako o boubelce a nahlas se vysmívá hollywoodskému honu za dokonalostí. Jenže ona je dokonalá a jednoduše nádherná!

Předvedla to na premiéře svého posledního snímku The Reader. V upnutých černých šatech vypadala úžasně a sexy. O nějakém kilu navíc nemohla být řeč. Kate si také nově barví vlasy na světlou blond a rozhodně nedělá chybu.

magazin.cz

Svým úžasným vzhledem zavřela pusy všem, kteří nedávno rozpoutali štvavou kampaň proti ní. Kate nafotila titulku známého magazínu, která všem vyrazila dech. Vypadala na ní jako bohyně.

magazin.cz

Za vším byl prý photoshop a šikovní grafici. Kate přiznala, že jí byla upravena jen barva kůže, což patří ke standardním grafickým úpravám, další úpravu ale jednoznačně popřela a byla později označena za lhářku. Posuďte sami, jestli Kate Winslet skutečně potřebuje „trochu poupravit“.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 581