Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pavlína Němcová / foto: Korzo

Topmodelka Němcová na skok doma

Světová topmodelka Pavlína Němcová žije již několik let se svým synem Alanem ve Francii. Letos se ale rozhodla strávit Vánoce u rodičů v Čechách. Chybí jí rodinná pohoda.

"Už se sem moc těším. Budu tu s celou svojí rodinou a strávíme tu pravé rodinné Vánoce. Až do Silvestra si to budu užívat," tvrdí kráska, která se v šestnácti letech vydala spolu se svými kamarádkami Evou Herzigovou a Terezou Maxovou do Paříže udělat štěstí v modelingu.

Podařilo se a Pavlína ve Francii zakotvila natrvalo. Svou rodinu od té doby vídá už jenom zřídka. Přesto svého rozhodnutí stát se modelkou nelituje.

magazin.cz


"Nemám žádné výčitky. Jsem ráda, že to takhle dopadlo. Vím, že bych určitě měla úplně jiný život, ale nevím jaký. A s tím, který mám, samozřejmě i s jeho dobrými a špatnými stránkami, jsem spokojená," svěřuje se modelka.

Nedávno se objevila po boku Terezy Maxové a Evy Herzigové na módní přehlídce Fashion for Kids.

magazin.cz


Při té příležitosti zavzpomínala na svoje dětství. "Symbol mého dětství byla opička Judinka. Jinak mě ale také bavilo hrát si se starším bratrem. Vždycky jsem mu záviděla, že chodí s kluky na fotbal a já jako malá holčička mezi ně nezapadám. Maminka mi totiž nechávala narůst dlouhé vlásky."

"Protože jsem chtěla být v jejich partě, jednou jsem si je tajně v noci ostříhala na kluka. Pro maminku to byl šok, ale já jsem byla šťastná, protože mě brácha alespoň na chviličku do party přijal," vypráví se smíchem modelka, která momentálně natáčí v Jihoafrické republice film s Christopherem Lambertem v hlavní roli.

magazin.cz


"Teď přes Vánoce mám volno, ale na konci ledna se tam opět budu vracet a pokračovat v natáčení," dodává Němcová.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 653