Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse v bikinách. To je pohled!

Amy Winehouse si po vánočních svátcích užívá s novým přítelem na karibských plážích na St. Lucia. V bikinách. Na její polonahé a potetované tělo je opravdu fascinující pohled…

Pětadvacetiletá zpěvačka nabírá v Karibiku nové síly, vzhledem ke svému bouřlivému způsobu života plnému drog, alkoholu a večírků to potřebuje jako sůl. Amy tenhle plážový románek evidentně svědčí. Vypadá totiž – v rámci možností – relativně zdravě. Rozhodně zdravěji než v minulosti.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Znovu se směje a příčinou je jednadvacetiletý Joshua Bowman. „Je to vážně fajn holka, velmi pěkná. Nic spolu nemáme, jsme jen dobří přátelé. Smějeme se spolu, je nám fajn. Je to roztomilé děvče v dobré kondici,“ podotkl Bowman. Poznamenal, že v Karibiku spolu nevymetají večírky, spíše se snaží relaxovat.

magazin.cz

 
Lepší než ti předchozí

Ať už je to jakkoliv, tenhle chlapík je určitě mnohem lepší než všichni ti, kteří se s Amy stýkali předtím. Její předchozí milenec Alex Haines, s nímž se zpěvačka scházela v době, kdy byl její manžel Blake Fileder-Civil ve vězení, rozhazoval tisíce liber týdně za drogy a nyní do světa vyhlásil, že Amy trpí už několik let bulimií.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

„Zaútočí na McDonalda a pak to všechno zvrátí v koupelně. Sní klidně na počkání paklík čokoládových tyčinek, balíčky gumových medvídků, vypije několik flašek limonády,“ řekl Haines.

 
magazin.cz

Uvedl také, že Amy se obává, že by se mohla připojit k tzv. Klubu 27, což je skupina muzikantů, kteří v takovém věku zemřeli. Do ní už patří třeba Jimi Hendrix či Kurt Cobain.


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 467