Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Donatella Versace / foto: Shutterstock

Donatella Versace. Kost a kůže v plavkách

Jsou ženy, kterým je padesát a jsou úžasné. Stále sexy a plné vitality. A pak je Donatella Versace...

Třiapadesátiletá módní návrhářka si vyšla jen tak v plavkách a byl z toho pořádný rozruch. Nejen na exkluzivní pláži v karibském St. Barts, ale po celém světě. Že by pokus o netradiční reklamu na proslulou značku? Těžko říci, každopádně její někdejší poměrně zajímavé ženské křivky jsou fuč.

magazin.cz

magazin.cz

 

Donatella marně bojuje se stářím. Nedávno přiznala, že podstoupila plastickou operaci, aby ze svého těla vymazala známky stárnutí, ale to se evidentně zcela nepodařilo.


Na těle a kůži slavné návrhářky je navíc patrná její láska k nemírnému slunění. Neomlazují ji ani až příliš světlé vlasy.

magazin.cz

 
Ani prachy nepomohou

Jmění Donatelly Versace se odhaduje na 500 miliónů liber, což je v přepočtu slušných 14,5 miliardy korun, ani takové bohatství ale nezaručuje krásu. Na kondici návrhářky se ovšem také podepsaly roky alkoholové a drogové závislosti.

magazin.cz

magazin.cz

 

Závislá byla celou jednu dekádu, před čtyřmi lety ale sama od sebe šla odvykačku. „Musela jsem to pro sebe udělat. Už se to nedalo vydržet. Věděla jsem, že ubližuji lidem okolo sebe. Navíc, když jsem nefungovala já, nefungovalo nic. Tak jsem do toho šla,“ uvedla tehdy.

 

Nyní se však musí vyrovnat s další posedlostí, právě s přílišným opalováním. Možná by nebylo od věci, kdyby se našel nějaký odvážný osobní asistent a Donatelle poradil přinejmenším dvě věci – vykašlat se na bikiny (aspoň na nějaký čas) a také na slunce (byť právě toho je v Karibiku přehršel)…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 503