Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse, Joshua Bowman / foto: Shutterstock

Rozvod. Amy Winehouse naštvala manžela

Problematická zpěvačka Amy Winehouse je zamilovaná až po uši a její manžel se chce rozvést. Blake Fielder-Civil tráví více času ve vězení než s Amy, přesto ale neustál její fotky z Karibiku, kde si užívá s jiným chlapíkem.

Instruoval proto z basy svého právníka, aby připravil papíry pro rozvod, důvodem má být cizoložství zpěvačky. Britský deník Daily Mail soudí, že Blakeovi půjde také o peníze, bude se snažit získat polovinu zpěvaččina majetku, odhadovaného na 10 miliónů liber.

 

Tento krok následoval krátce poté, co světové noviny zveřejnily fotografie v Karibiku dovádějící Amy s mladým hercem Joshem Bowmanem.

magazin.cz

magazin.cz

 
Konec s drogami

Amy při té příležitosti novinářům řekla, že definitivně skoncovala s drogami a přiznala, že v novopečené zamilovanosti tak trošku „zapomněla, že je vdaná“. Doplnila navíc, že „celé její manželství bylo založeno na fetu“. Rozvod je tak asi jediným logickým krokem.

 

Amy však právní záležitosti svého vztahu s Blakem zrovna neřeší. Stále setrvává na karibském ostrově St. Lucia a dál dovádí s jednadvacetiletým Joshem. „On je mou novou drogou,“ citoval ji list News of the World. Trochu tak pozměnila plány, podle těch původních totiž na ostrově čekala právě na svého manžela, který se k ní měl záhy připojit.

magazin.cz

 

„Vůbec se mi nechce domů,“ říká nyní Amy Winehouse. „Zvlášť když jsem tu potkala Joshe. Je úplně jiný než můj manžel - ti dva nemohou být víc rozdílní - ale rozhodně to není špatně,“ doplnila. Pokud tohle nepřinutilo Blakea volat rozvodovému advokátovi, pak následující prohlášení, v němž zpěvačka označila manžela za „odpad v posteli“, již zcela určitě.

 
Všechno se mění

Pětadvacetiletá Amy si pobyt v Karibiku pochvaluje. Prý už se na sebe nemohla dívat v zrcadle a měla obavy, že bude co nevidět mrtvá. „Měla jsem deprese, fetovala a vůbec nežila. Příjezd sem ale všechno změnil,“ doplnila.

magazin.cz

magazin.cz

 

Amy a Blake se vzali před dvěma lety v květnu během překvapivého obřadu na Floridě. Sňatek rozzuřil rodiče Amy, ale pár spolu zůstal i tehdy, když byl Blake zatčen za napadení. V base je Blake i nyní, v prosinci totiž neprošel testem na drogy a šel znovu bručet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 288