Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

To je síla! Zvládla 14528 sms za měsíc

Kolik textovek pošlete za měsíc? Třináctiletá Američanka zvládla neuvěřitelných 14528 sms zpráv, což znamená, že jich sfoukla 484 denně a smskovala tak každou druhou minutu, kdy byla vzhůru.

Tak to vypadá, že Reina Hardesty patří k nejaktivnějším „mobilním teenagerům“, její rodiče z toho ale nadšení nejsou.

 

Naštěstí měla tarif s neomezeným počtem SMS, jinak by rodičům přistál ve schránce účet v přepočtu na 60 tisíc korun. Dceřino vysvětlení bylo jednoduché. „Chtěla jsem si jen pokecat,“ okomentovala telefonní účet, který měl 440 stran.

 
Ještěže neřídí…

S příběhem smskující dívčiny přišel její otec Greg, který pracuje jako reportér kalifornských místních novin Orange Country Register. Doplnil, že Reina už nebude moci užívat mobil tak svobodně jako dříve a bude pod přísnějším dohledem.

 

„Díkybohu, že je ještě příliš mladá na to, aby řídila,“ napsal ironicky v novinách naštvaný otec při představě, co horšího by mohla povedená dcera vyvést.

 

Reina k tomu jen podotkla, že má čtyři blízké kamarády, s nimiž si pravidelně píše textovky. „Je zábava jen tak si povídat,“ doplnila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 911