Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Tohle je detektor, který vám zakáže líbání

Jste taky občas celí nesví z toho, jestli vám náhodou není cítit z pusy? Zkazilo vám to rande? Hnusil se vám někdo, kdo se vám jinak dost líbil, jen proto, že mu bylo cítit z pusy? Kupte mu detektor smradlavého dechu.

Tahle malinká mašinka se vejde do kapsy a kdykoli zapochybujete o dokonalé čistotě svého dechu, můžete si lehce otestovat, zda je vše v pořádku nebo jestli si máte jít koupit žvýkačky či voňavý bonbón.

Do detektoru dýchnete a na LED displej se vám během chvilky ukáže, jak zlé to s vaším dechem je. Pak vám detektor možná zakáže někoho líbat.

magazin.cz

Jsi opilý, jdi na tramvaj!
Kromě voňavého či zapáchajícího dechu detektor rozpozná i to, zda jste nepili už přiliš a zda byste raději místo autem neměli jet domů MHD. Jak to detektor všechno pozná? Zpracovává látky, které vám vycházejí z úst. Na displej vám pak na různobarevné stupnici od jedné do pěti ukáže, jak zlé to s vámi je.

Tyhle či podobné detektory používá i policie při kontrolách řidičů. “Je celkem normální, že i ráno po večírku máte v krvi ještě stále tolik alkoholu, že byste neměli řídit. Lepší než riskovat pokutu či srážku kvůli snížené pozornosti je udělat si doma rychlý test a hned budete vědět, jak jste na tom,“ píše výrobce.

magazin.cz

„Smrdí ti z pusy“
Tak tuhle větičku nikdo neslyší rád, ale smradlavá ústa mohou člověku naprosto zničit reputaci, může mít problémy v partnerských vztazích i v práci. Přitom stačí tak málo, hlídat si svůj dech, a když není úplně košer, vzít si něco, co ho osvěží nebo si zaběhnout vyčistit zuby.

magazin.cz

Dechový detektor může zachránit vaši lásku
Když spolu dva chodí už nějaký ten pátek, začnou na sobě hledat chybičky. Pokud jim na začátku jejich vztahu nevadilo, že partnerovi trochu táhne z úst, po několika měsících či letech to už stoprocentně vadit bude. Takže možná je čas koupit tenhle dárek partnerovi hned - třeba jako (ano, víme, že značně netradiční) valentýnský dárek.

magazin.cz

Bonzák kuřáků
Kouří u vás v rodině někdo potají za domem, a pak se tváří jako by nic a pusu má plnou žvýkaček? S detektorem dechu ho odhalíte a už se z toho nebude moci vykroutit. Dáte mu dýchnout a pravda je venku. Vypadá to tedy také jako slušný bič rodičů na teenagery...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 383