Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Archiv

Angelina v šoku. Co odhalí bodyguard?

Angelina Jolie si svou nominaci na Oskara moc neužila. Náladu jí zkazil její bývalý bodyguard, který chce v chystané knize vyzradit tajemství z jejího soukromí.

Třeba to, jak se sestěhovala se svým partnerem Bradem Pittem, ještě když byl ženatý s Jennifer Aniston.

Hledá právníka
Angelina Jolie, která byla tento čtvrtek nominovaná na nejlepší herečku, hledá právního zástupce, se kterým chce zabránit Mickeymu Brettovi, aby knihu vydal. Dílko má prý popisovat i intimní detaily sexuálního života s Bradem Pittem.

"Brett ví o Angelině všechno. Bude to jedna z nejvýbušnějších knih, které kdy kdo napsal," tvrdí blízký přítel zmíněného osobního strážce.

Bodyguard měl na starosti bezpečnost Jolie a Pitta, když se pár před narozením jejich dcery Shiloh v roce 2006 schovával v Namibii. Pitt jej údajně v loňském roce propustil.

Brett podle svých slov nikdy nepodepsal dohodu o mlčenlivosti a může tak s klidným srdcem odhalit o hollywoodském páru cokoliv.

Všechny špinavé detaily
"Ta kniha bude obsahovat všechny špinavé detaily o tom, jak se Pitt a Jolie dali dohromady, když byl Brad stále ženatý s Jennifer Aniston," tvrdí bodyguard.

Brad Pitt se snažil tyto informace vyvrátit v nedávném rozhovoru. Oba se prý do sebe zamilovali během natáčení akčního filmu Pan a paní Smithovi. Film se točil v době, kdy byl Pitt stále ženatý. Herec však trvá na tom, že v té době k žádným "podlým pletkám" nedošlo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 309