Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Condomi

Nestydatá taška. Chyťte ji za rozkrok!

Umíte si představit sexy tašku? Taková se teď nosí v Rakousku, ale pozor není pro žádné citlivky.

Jeden sex shop ve Vídni přemýšlel, jak potěšit své zákazníky. A vymyslel vskutku originální dárek. Pokud tam utratí více než 3000 Kč, dostanou k němu originální, pěkně nestydatou tašku.

magazin.cz

Nutno dodat, že to není dárek pro nějaké stydlivky nebo puťky, kteří se za své návštěvy v erotických obchodech stydí a plíží se z nich v černých brýlích, dlouhých pláštích s neidentifikovatelným zavazadlem. Tahle taška nenechá na pochybách vůbec nikoho, hned je vidět, odkud pochází a odkud máte namířeno.

Firma Condomi, která vyrábí kondomy a sexuální hračky, dodává tašku ve dvou variantách – pro muže a pro ženy.

magazin.cz

Vtip spočívá v tom, že ucha tašky, jsou umístěna v nejchoulostivějším místě lidského těla. Když pak tašku nesete, vypadá to, jako byste někoho ...ehm... drželi z rozkrok. Velmi realistické.

„Tašky jsme nechali udělat v limitované edici v lednu loňského roku,“ říká Patrik Partl, kreativní ředitel Condomi. „Reakce zákazníků ukázaly, že humorný podtext tašky pomohl, uvolnili se a hned se cítili lépe. Do té doby se plížili ze sex shopu s nějakou neoznačenou igelitkou.“

A dodává: „Firma Condomi chce, aby od ní její zákazníci odcházeli s hrdostí. Beze studu.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 717