Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lily Allen / foto: Interview magazine

Lily Allen: slavná, aby klofla boháče

Dělat kariéru jen proto, aby si našla hodně bohatého manžela? Poněkud neobvyklé, ale pro Lily Allen realita.

Kariéra zpěvačky Lily Allen je jako šíp vystřelený z luku, který stoupá výš a výš, nicméně zdá se, že její ambice v tomto směru uvadají. Její touhy jsou poněkud přízemnější. Chce se vdát, a to jen za hodně bohatého muže. A šlus!

Třiadvacetiletá hvězda to přiznala v rozhovoru s kamarádem a umělcem Damienem Hirstem pro magazín Interview, pro který také nafotila smyslné černobílé fotografie.

magazin.cz

Řekla: „Jenom doufám, že jsem natolik slavná, aby si mě všiml někdo opravdu bohatý a vzal si mě. To je jediná věc, která mě momentálně zajímá.“

Lily byla naposledy spojovaná s milionářským obchodníkem s uměním, pětačtyřicetiletým Jayem Joplingem. Velký prsten, který nosila na prsteníčku a vášnivá dovolená na ostrově St. Barts začátkem roku, rozpoutaly pověsti o jejich zasnoubení.

Zdroj z okolí řekl: „Lily byla odhodlaná dostat ho do čtyř měsíců.“ Nezdařilo se, pár již spolu není.

magazin.cz

Lily byla prý rozchodem dost zničená, nicméně když není bohatý ženich, musí dál pracovat na své slávě. Příští měsíc má vyjít její druhé album It's Not Me, It's You. Prý má být o „něco temnější“ než její debut Alright, Still.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 175