Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Vondráčková / foto: Korzo

Lucie Vondráčková: Gayové jsou inspirující

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková přiznala, že se v mnohém nechává inspirovat homosexuální komunitou. Gayové a lesbičky mají podle jejího názoru perfektní názory.

Lucka si je vědoma, že má mezi gayi hodně věrných fanoušků, a jejich přízně si nesmírně váží. "Mám mezi nimi spoustu kamarádů a ráda poslouchám jejich názory. Mají perfektní postřehy, které se týkají zpěvu, klipů a tanečních vystoupení. Jejich nápady se často nechávám inspirovat. Často jde o docela zásadní rozhodnutí," prozrazuje Lucie Vondráčková na webových stránkách gaylife.cz.

Lucka je přesvědčená, že česká společnost k menšinám prozatím příliš tolerantní není. Avšak čeká v tomto ohledu lepší zítřky. Postoj většinové společnosti se prý výrazně změní, čím víc Čechů bude cestovat po světě a pozná jiné kultury. Zpěvačce to připomíná reality show Výměna manželek, kde až v jiném prostředí každý zjistil, že jeho zvyky nebyly všeplatné.

Bodovala v Óčku

Začátkem února se na trhu objeví hudební album s písničkami z Landovy Touhy, kde Lucie účinkuje v hlavní roli Karin. V téže době se opět spustí kolotoč představení tohoto úspěšného muzikálu na prknech Divadla Kalich s aktivní účastí Lucie Vondráčkové.

Po úspěchu v loňském Českém slavíkovi, kde získala druhé místo, rodačka z Prahy již začátkem letošního roku opět výrazně boduje. V RGM Hudebních cenách Óčka za rok 2008 zvítězila v kategorii Pop&Dance a zároveň získala i největší počet hlasů ze všech kategorií.

Zpívá už od devíti let
Svůj talent Vondráčková využila poprvé v devíti letech, kdy ji režisér Ludvík Ráža obsadil do role v seriálu Území bílých králů. V roce 1992 dostala příležitost objevit se na prknech Národního divadla ve hře Saténový střevíček.

Krátce poté získala hlavní roli v seriálovém večerníčku Království květin a zahrála si ve slavném seriálu pro děti Návrat Arabely. Současně byl v České televizi prvně odvysílán pořad pro děti a mládež Marmeláda. Teprve ten byl pro Lucku zlomový a přinesl jí velkou popularitu mezi mládeží. Pro mladé následně natočila Vondráčková své debutové album se stejnojmenným názvem Marmeláda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 106