Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

To není možné! Fotky jako z Photoshopu

Je těžké opravdu uvěřit něčemu, co vidíte na internetu. Obzvlášť pokud to vypadá neuvěřitelně.

Ostatně je tu celá změť obrázků, o které se mohl postarat uhrovitý teenager s pirátskou kopií editačního programu Photoshop.

Ale existuje celá kategorie obrázků, které byly jednoznačně ohlášeny za tu více, tu méně zdařilé fotomontáže a falzifikáty, jenže pak se ukázalo, že jsou skutečné! Nabízíme přehlídku těch nejlepších.

Letadlo
Možná si říkáte, že pokud je tohle skutečně reálná fotka, tak to s letadlem a lidmi kolem pravděpodobně skončilo špatně. Nikoliv. Takové přistávací manévry jsou na ostrově St. Maarten denním chlebem. Ranvej je tu příliš krátká a letadla tak k přistání skoro využívají kus pláže.


Pes
Směšně vypadající pes s obrovskými svaly. To přece musí být obrazová hříčka. Ale není. Tenhle pejsek se jmenuje Wendy, je šťastný a hravý, akorát trpí zvláštní poruchou, která mu tvoří svaly větší než obvyklé. Ideální předloha na nějakého padoucha do animovaného filmu.


Obrovské nohy

Z tohoto postižení je neradno si dělat legraci, ale působí skutečně neuvěřitelně. Trpí jím jedna Angličanka. Nohy jí rostou do obrovských rozměrů, které absolutně nekorespondují se zbytkem jejího těla. Podívejte se na ty boty.


Jednokolka
Ano, tahle motorka s jedním kolem opravdu jezdí. Jejím vynálezcem je přitom osmnáctiletý mladík. Může vypadat složitě na ní jezdit, ale prý to nic těžkého není. Stačí se naklánět dopředu a dozadu.


Těžká křižovatka
Tak na takovouhle světelnou křižovatku bychom dorazit nechtěli. Pravděpodobnost, že bychom se nenabourali, by byla asi jedna ku miliónu. Přestože to ale není falešná fotka, nejde ani o reálnou křižovatku, nýbrž ironickou sochu z Anglie.


Pštrosí závody
Ani toto není nejapný vtípek. Mohlo by to tak vypadat podle kluků, kteří na pštrosech tolik křepčí. Ovšem pštrosí závody jsou v některých státech velmi oblíbené a dokonce soutěžně organizované. Tohle však vypadá jen jako projížďka po okolí.


Futuristický tenis
Takhle nějak se bude hrát tenis v budoucnu. Tedy pokud šejkové z Dubaje začnou pořádat profesionální turnaje. Tento zápas se hrál ve výšce několika set metrů na plošině připevněné k hotelu Burj Al Arab. Pěkně si tu pinkli Roger Federer a Andre Agassi. Akorát pro ty míčky bychom běhat nechtěli.


Vrtulník s penisem
Tento obrázek vypadá, jako by se dva -náctiletí bratři poprvé učili s Photoshopem. Ale ne, tak vypadá ruská realita. K incidentu došlo minulý rok a helikoptéra s připevněným penisem útočila na jakémsi rokování na opozičního politika a slavného šachistu Gariho Kasparova.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 566