Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Salma Hayek / foto: Splash

Salma Hayek. Skvělá prsa i po 10 letech

Že porod nemusí postavě ženy vždy ublížit, dokazuje postava krásky Salmy Hayek.

Čtyřicetiletá Salma Hayek stále uchvacuje okolí svou úžasnou postavou a zvláště ukázkovým plným dekoltem. A to i přesto, že během těhotenství přibrala neuvěřitelných třicet kilogramů.

„Říkala jsem si: ´Holka, užij si to se vším všudy!´ A tak jsem si neodepřela nic a to mi věřte, že jsem se do toho pořádně opřela. Tolik koblih, smažených hranolků a klobásek jsem snad nikdy v životě nesnědla,“ popsala Hayek své těhotenské chutě.

magazin.cz

Po narození dcery Valentiny Palomy Pinault, jímž otcem je francouzský finančník François-Henri Pinault, šla nabraná kila poměrně rychle dolů a dnes už se Hayek pyšní snad ještě hezčími křivkami než před početím. Herečka podle všeho patří k těm šťastným ženám, které zrají do krásy, posuďte sami její fotografie staré přesně deset let.

magazin.cz

V té době tahle kráska s libanonskou a španělskou krví byla ve svém rodném Mexiku už téměř deset let známou herečkou. Mezi světové hvězdy ji doslova vystřelila role v Desperadu (1995), kde excelovala po boku Antonio Banderase. Poté následovalo několik kritiky velmi ceněných snímků.

Film Wild Wild West (1999) s Willem Smithem se už ale moc nelíbil, prý mu ublížil příliš zamotaný scénář. Dalším průlomem v kariéře pohledné brunetky byla role excentrické malířky Fridy Kahlo ve snímku Frida. Pro tuto roli Salma neváhala se co nejvíce přiblížit k podobě malířky, a to srostlým obočím a tmavým knírkem.

magazin.cz

Před časem Salma Hayek zrušila plánovanou svatbu s otcem své dcery a podle všeho se pár i rozešel. Herečka se naplno věnuje výchově roční holčičky a po jejím boku se dlouho žádný muž neobjevil. No, řekněte sami, není to škoda?

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 395