Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: totaldivapets.com

Psí paruky jdou na dračku

Sestry Jenny a Crissy Slaughterovy z kalifornského Sacramenta nabízejí, že pomohou vylepšit vzhled vašeho čtyřnohého přítele pomocí paruk vyvinutých zvláště pro psy.

Jenny a Crissy oblékaly své zvířecí mazlíčky už od dětství. Když ale v roce 2007 vyhrály soutěž psů tím, že toho svého navlékly do pleteného převleku, takže vypadal jako zajíček z Playboye, uvědomily si, že by se nápad dal rozvinout. A tak založily firmu se psím oblečením a doplňky a pojmenovaly ji Total Diva Pets.

magazin.cz

"Na přehlídku v následujícím roce jsme potřebovaly malé blond paručky, aby psi mohli ´hrát´ blonďaté přítelkyně Hugha Hefnera. Psí paruky jsme však nenašly, a tak jsme zkusily paruky lidské. Ty ale špatně seděly. Nakonec jsme přišly s vlastním návrhem psích paruk. No a ukázalo se, že je to hit. Lidé se nás začali ptát, odkud je máme," říká Crissy.

Jenny k tomu dodává: "Uvědomily jsme si, že psí paruky jsou neobvyklé a lidé to považují za skvělou legraci. Od té doby jsme koncept rozvinuly a teď už nabízíme osm různých psích modelů v pěti velikostech, od čivavy až po dogu."

magazin.cz

Paruky ve všemožných stylech od afra až po zeleného pankáče stojí v přepočtu kolem 620 Kč a objednat se dají na https://totaldivapets.com/.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 776