Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Obal nového alba / foto: BritneySpears.com

Britney Spears. Už má zase sexy tělo

Padlá popová hvězda Britney Spears se chce vrátit na hudební scénu ve velkém stylu. Vzhledem k blížícímu se turné k novému albu Circus dře v posilovně i ve studiu a výsledky jsou znát. Minimálně na její postavě.

Pryč jsou doby, kdy se prala s nadváhou a rozhodně nepřipomínala kost, která dráždila teenagery dokonalou postavou.

magazin.cz


Snímky, které se objevily na oficiálních webových stránkách Britney, ukazují zpěvačku jen v podprsence a bokovkách při cvičení. A je vidět, že svou štíhlou a cvičením vypracovanou figuru má 27letá popová diva zpět.

 

S úsměvem na tváři a zdravou vizáží je to úplně jiná Britney než ta, která byla dlouhé měsíce celému světu spíše pro smích. Vzpomínáte na tu trosku, která se před dvěma lety pokusila o comeback na hudebních cenách MTV? Zapomínala text, nezvládala choreografii a netrefovala se do playbacku.


Hrůzostrašnou show však překonala a zdá se, že je opět v dobré kondici.

magazin.cz

 

Čtyři měsíce na cestách

Po tomhle průšvihu se Britney s pomocí otce začala dávat dohromady. Před Vánocemi vydala novou desku, nedávno byla dokonce hostem britské verze i u nás dobře známé reality show X Factor a přestože odmítla zpívat naživo, návrat jejího sebevědomí byl patrný.

 

To ostatně potvrzuje i její matka Lynne, která uvedla, že Britney má zase pořádnou chuť na sobě pracovat. „Je nyní šťastná prakticky ve všech ohledech. Začalo se jí zase dařit, nadšeně pracuje ve studiu i na fyzičce, je zase šťastná se svými dětmi.“

magazin.cz

 

Čtyřměsíční světové turné má zajistit definitivní comeback blonďaté star. Vše to začne v březnu v americké Louisianě, kde nyní žije, přes čtyřicet vystoupení se pak odehraje ve Spojených státech, Kanadě i v evropských metropolích.


V Evropě je zatím potvrzen Londýn, o dalších destinacích se teprve vyjednává.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 678