Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dopravní značka: Pozor, zombíci!

Objeví se i na našich silnicích zlověstné varování: Pozor, zombíci?

S neobvyklým silničním upozorněním se setkají řidiči na jedné ulici v Austinu v americkém Texasu. Oficiální návěst tu blikajícím nápisem varuje projíždějící řidiče před výskytem zombíků "CAUTION! ZOMBIES! AHEAD!!!.

Hned za tím následuje nápis informující: RUN FOR COLD CLIMATES a jako poslední ze série nápisů zabliká upozornění o blízkém konci: THE END IS NEAR!!!!!

Jiná blikající cedule, která obvykle varuje řidiče jedoucí po North Lamar o probíhajících silničních pracích, tentokrát oznamuje "NAZI ZOMBIES! RUN!!!"

Jak to vzniklo?
Filmy a fotky bizarních dopravních značení se objevují po celém internetu a spolu s nimi i čtenáři, kteří spekulují, jak vlastně tento jev vznikl.

Pravdou je, že se vždy objevují na klidných silnicích s nepříliš hustým provozem. To by ukazovalo na práci škodolibých hackerů se zálibou v hororových filmech, kteří nabourávají obecní informační systémy.

Co si o tom myslíte vy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242