Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Shauna Sand / foto: Splash

Závislá na plastice. Je Shauna dokonalá?

Bývalá manželka herce Lorenzo Lamase Shauna Sand si postavila svou „kariéru“ na pomluvách manžela a vylepšování svého vzhledu pomocí drastických diet a návštěv plastických chirurgů.

Během nechutných tahanic o nemalý majetek a dvě dcery byla Shauna schopná tvrdit, že její manžel zneužíval své dcery a ji psychicky a fyzicky týral. Soud jejímu tvrzení neuvěřil a stanovil takzvanou střídavou péči, kdy dívenky vždy týden tráví u matky a týden u otce. Platinové blondýně také zavřela pusu suma, kterou jí Lamas po rozvodu poslal na účet.

magazin.cz

Shauna své finance utrácí převážně za plastické operace a omlazující kúry. Nechala si přifouknout prsa, zúžit nos, zvětšit rty, povytáhnout víčka, odsát tuk ze stehen a hýždí a spekuluje se, že si nechala odstranit i pár žeber, aby působila ještě štíhleji.

magazin.cz

Shauna Sand je pověstná také svou zálibou, která hraničí až s úchylkou, v plastových botách na extra vysokých podpatcích. Podobné uvidíte snad už jen na pornoherečkách…

Shauna ale na nebezpečně vyhlížející obuv nedá dopustit a na jehlách si je schopná vykračovat nejen na procházce s dcerami, ale i na pláži (v písku!?) po boku svého nového objevu.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2 013