Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Elisha Cuthbert / foto: Egotastic!

Sexy Elisha má na nahotu dvojnice

Elishu Cuthbert znáte ze seriálu 24 hodin i jiných kusů. Věřili byste, že tahle blonďatá bohyně z Kanady, která se pyšní sexy postavou, používá při natáčení nahých scén dvojnice? Proboha proč?

Šestadvacetiletá rodačka z kanadského Calgary nejdřív uspěla na domácí půdě, stala se slavnou díky moderování naučného seriálu pro děti a teenagery Populární mechanika. Tahle televizní série jí také pomohla do Bílého domu, kam ji pozvala na návštěvu tehdejší první dáma Hillary Clinton.

magazin.cz

 

Elisha si po roli moderátorky střihla i několik kanadských rodinných filmečků, vedle toho i thriller Airspeed. Nakonec se v sedmnácti sbalila a odjela dobýt Hollywood. Brzy poté byla obsazena do televizního hitu 24 hodin, kde hrála dceru hlavní postavy seriálu – Jacka Bauera.

 

Vedle toho se mihla ve filmech Láska nebeská a Mládí v trapu. První hlavní roli měla ve snímku Sexbomba od vedle, kde si vystřihla roli bývalé pornohvězdy, do níž se zamiluje soused z vedlejšího bytu.

 

Jak výběr nahotin probíhá?

Je s podivem, že Elisha přijímá role, v nichž se má objevit nahá, ale přitom diváci její pozadí ani prsa neuvidí. Pro časopis Complex nedávno vnadná herečka vyprávěla, jak výběr „nahých náhradnic“ pro její role probíhá.

magazin.cz

 

„Vybrala jsem dvojnici jen dvakrát. Abych byla upřímná, bylo to rychlé a nic se příliš nezkoumalo. Viděla jsem tři holky a jednu z nich si vybrala. Nebyl to žádný šílený proces, ale rychlovka. Nezírala jsem jim na prsa a nehledala dokonalá ňadra, vážně ne. Jen jsme se snažili najít nějakou normální, dobře vypadající holku,“ uvedla Elisha.

 

Doplnila, že nijak zvlášť nezáleželo na tom, jak přirozená bude před kamerou. „Její tvář přece nikdo nikdy neuvidí,“ doplnila.

magazin.cz

 

Neexistuje škaredá herečka?

V rozhovoru také mluvila o své zkušenosti s modelingem z dětství. Ukazovala jen nohy. Jaké to bylo být vybraná jen pro tuto část těla? „Bylo mi jen šest a neukazovala jsem ani holé nohy. Vždy jen v botách, třeba pro dětský katalog obuvi apod.,“ usmála se Elisha.

 

Na narážku, že se často objevuje na seznamech se stovkou nejkrásnějších žen planety, odpověděla kanadská hvězda lakonicky: „Kdo je nejkrásnější, to nechám na jiných. Ale už jste někdy viděli škaredou herečku?“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 306