Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: equustheplay.com

Harry Potter má zakázané holky i pití

Že v Americe není všechno jednoduché, právě zjišťuje herec Daniel Radcliffe alias Harry Potter.

Mladý herec Daniel Radcliffe, kterému je devatenáct let, si stěžuje na zákony v Americe. Pití a holky jsou tam dovoleny až od 21 let. To je o tři roky víc než v jeho rodné Anglii.

Reportérům New York Daily News slavný filmový čarodějnický učedník Harry Potter nedávno řekl, že v Americe musel používat zadní vchod, aby si mohl přivést holky. Ještě mu totiž není jednadvacet.

Ach, ti američtí diváci...
"Když jsem byl poprvé v New Yorku, šli jsme večer ven, a já říkám 'Jasně! Jdem do toho!' a pak jen ´Ach jo, od kolika roků že se tady se pije?´," popisuje Radcliffe svou zkušenost z newyorského nočního klubu.

Hvězda proslavená jako představitel Harryho Pottera je momentálně ve Spojených státech. Na Broadwayi hraje v představení Equus, kde má roli Alana Stranga, chlapce, který se léčí ze své posedlosti koňmi.

Právě po jednom z představení nedávno Daniel kritizoval americké publikum. Diváky, kteří neustále ruší, by prý slavný herec nejraději zařadil do "programu okamžitého přemístění".

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 244