Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarlett Johansson / foto: wallpapergate.com

K čemu jsou chlapům bradavky?

Se zajímavou evoluční teorií přišla herečka Scarlett Johansson.

Americké krásce Scarlett Johansson nejde do hlavy, proč jsou muži obdařeni prsními bradavkami, když je v rámci evoluce vůbec k ničemu nepotřebují.

Přiklání se k teorii, že muži jsou vlastně jen vývojově nepovedené ženy, které byly v těle matky přebity mužským chromozomem Y.

Jsou hloupé a k ničemu
"Jestli něčemu opravdu nerozumím, tak to jsou mužské bradavky. Nějak nechápu, k čemu je mají. No vážně, k čemu? Však se na ně podívejte. Jsou hloupě malinké a podle mého naprosto k ničemu," šokovala herečka v rozhovoru pro chicagský deník Sun Times.

Mužům by to prý slušelo mnohem více bez nich. "Mám teorii, že mužské bradavky jsou jen pozůstatkem toho, co bývalo ženské tělo. Vždyť je dokázáno, že každý zárodek embrya je nejprve ženského rodu. Teprve později se z něj díky převládajícím chromozomům X nebo Y vyvine buď žena, nebo muž," dokončila své úvahy Scarlett.

Ženské křivky jsou lepší
Ta považuje ladné ženské křivky za vizuálně mnohem přitažlivější než mužské. Přesto ale dodala, že to neznamená odklon od jejího dosavadního sexuálního zaměření. I nadále je na muže a manžel Ryan Reynolds si tak může oddechnout...

"Navíc jsem do něho blázen," doplnila 24letá herečka, která si Reynoldse vzala během tajného obřadu loni v září.

Jaký dopad ale měla svatba na jejich vztah, o tom mluvit nechtěla. "Vůbec nemám páru, na to se mě ptejte za 25 let. Teď jsem vážně zamilovaná, opravdově," zakončila dívka, kterou bulvár často označoval za promiskuitní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 675