Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Daily Mail

Amy Winehouse utrácí v salonu krásy

Problémová Amy se snad dá konečně do kupy, každopádně pro to dělá, co může.

Britská zpěvačka Amy Winehouse, která se nyní uzdravuje ze své drogové závislosti, si našla nový způsob, jak rozhazovat své peníze. Denně si dopřává nákladnou kosmetickou péči v luxusním letovisku v Karibiku.

Autorka hitu Rehab si užívá sluníčka na ostrově St. Lucia už od prosince loňského roku.

magazin.cz

Andrew Barnard, manažer luxusního hotelu, kde se Winehouse zotavuje, uvedl, že zpěvačka tráví několik hodin denně v hotelovém kožním sanatoriu nebo v hotelových lázních. Snaží se tak na svém těle napravit škody, které jejímu tělu i psychice způsobily drogy a alkohol.

"Nasadili jsme Amy dietu a doporučili jí cvičební program. Opravdu jí nebylo dobře, když k nám přišla. Ale teď už je mnohem silnější, jak po psychické, tak po fyzické stránce," tvrdí manažer hotelu. "Prošla si také mnoha léčebnými procedurami a už opravdu vypadá dobře," dodává.

Už za sebou nenechává spoušť
Na začátku jejího pobytu v exkluzivním lázeňském hotelu Le Sport se objevovaly zprávy, že po sobě Winehouseová zanechává spoušť a krade ostatním hostům pití. Nicméně Barnard tvrdí, že herečka se již chová slušně.

"Na začátku byla Amy velmi problémovým hostem. Teď už se chová docela šarmantně," dodává Barnard.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 561