Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Helena Christensen / foto: Splash

Sexy čtyřicítka Helena. Je taková vaše máma?

Dánská kráska opět ukázala, že zdaleka nepatří do starého železa.

Topmodelka Helena Christensen, která má jako jedna z mála právo si to „top“ před název svého povolání opravdu dávat, nedávno velice potěšila své příznivce. Ve čtyřiceti letech totiž nafotila neskutečně sexy fotografie.

magazin.cz

Nejedna o polovinu mladší modelka při pohledu na dokonale vysoustruhované tělo bledla závistí. A to ani nemluvíme o dámách z řad celebrit, které mají také na krku čtyři křížky, ty totiž rovnou padaly pod stůl. No, uznejte sami – mohla by podobné fotografie nafotit vaše máti?

Helena Christensen se narodila v Dánsku, ale v žilách jí po mamince koluje také peruánská krev, která má za následek její nespornou exotickou krásu. Už v pubertě si vytáhlé dívky všimli lovci nových tváří a tak netrvalo dlouho a šestnáctiletá Helena se stěhovala do Mekky módy – Paříže.

magazin.cz

Helena patří do partičky modelek, kterým se jako prvním podařilo povýšit „věšáky na šaty“ na úroveň hereček a zpěvaček. Z bezejmenných krásek se staly Helena, Linda, Naomi, Eva a nebo třeba Claudie. Příjmení nepotřebovaly, celý svět věděl už jen díky křestnímu jménu, o koho jde. Jejich jména se proměnila ve značku.

magazin.cz

Christensen nedávno pověsila kariéru modelky na hřebík a plně se věnuje už jen svému synovi, jenž se jmenuje Minus Lucien a má ho s hercem Normanem Reedusem, a také butiku, kde s oblibou několikrát měsíčně sama prodává. Nyní žije s frontmanem Interpolu Paulem Banksem.

magazin.cz

A jaký je její recept na krásu? Možná kombinace sýra a sexu. Ostatně, na sýru je podle svých slov přímo závislá. "Kupuju ho na kila, z obchodu ho často ani nedonesu domů. Prostě jdu po ulici, ukusuju ho a najednou je celá ta cihla v tahu," říká Helena.

Prohlásila, že když se necítí v životě nejlíp, spolehne se na dvě věci, které vždy zaberou. Jsou to právě sýry a také zmiňovaný sex. "Tyhle dvě věci spolu fungují, jsou pro mě propojené. Miluju všechny možné sýry, ale ty dánské jsou nejlepší. Teď přemýšlím o tom, že si nějaký sýr nechám vytetovat. Třeba takový eidam na ramenu, to by bylo."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 652