Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna a Jesus / foto: W Magazine/Steven Klein.

Madonna a žhavý Ježíš v posteli

Madonna a její nový přítel na pěkně odvážných společných fotografiích!

Madonna našla svého osobního Ježíše! Je jím dvaadvacetiletý brazilský hřebeček Jesus Luz. Právě rozvedená zpěvačka ho potkala při focení vášnivé série pro americký magazín W v Riu De Janeru. Objektiv přitom držel v rukách Madonnin oblíbený fotograf skandálních snímků Steven Klein, s nímž také jednu chvíli randila.

Jsou ficando

magazin.cz
Padesátiletou Madonnu mladičký Brazilec velmi zaujal. Okamžitě ho pozvala, aby ji doprovázel na jejím koncertě v Sao Paolu.

Blízký zdroj řekl Page Six: „Velmi ji zaujal. Je nyní s ní a fotograf Steven Klein jim pomáhá dostat se kolem lidí.“

Jiný zdroj se zase svěřil: „Všichni tady vědí, že jsou ficando – což je portugalský výraz pro pár, který se líbá a dělá všechny ty ostatní věci, ale bez toho, že by nějak uvažovali o společné budoucnosti.“ Zkrátka, tajemný zdroj takhle složitě řekl, že jsou milenci.

Tohle všechno se stalo před Vánoci. Teď to vypadá, že oba milenci o společné budoucnosti přeci jen trochu uvažují. I když jeho přísně katolická rodina s tím měla trochu problém, přeci jen je Jesusova matka je o čtyři roky mladší, než její potencionální snacha.

Sluší jim to spolu
Začátkem února už byl pár spatřen na společné večeři v New Yorku. „Během jídla se drželi za ruce a měli propleté prsty. Na druhou stranu, Jesusova ruka byla vespod,“ nediskrétně uniklo z restaurace.

Jak to dopadne, necháme osudu, nicméně musíme uznat, že na fotkách jim to sluší. Ne nadarmo se Madonna udržuje v tak skvělé formě.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz


magazin.cz


magazin.cz


magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 373