Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jiří Mádl / foto: Korzo

Jiří Mádl: Bez ženské ušetříte

Herec Jiří Mádl je už rok a půl bez partnerky a prý mu tenhle stav naprosto vyhovuje. Valentýna sice slavit nebude, ale to mu nevadí. Alespoň ušetří za večeři a za dárek.

Časy, kdy byl Mádl zamilovaný do své přítelkyně Ivety, jsou ty tam. Nyní si užívá volnosti a je spokojený. "Jsem už rok a půl singl, tím pádem Valentýna neslavím. Ale vůbec mi to nevadí, já jsem takhle spokojený. A to myslím naprosto vážně a říkám to velmi pozitivně," svěřil se herec.

Během krize se to hodí
"Za Valentýna jsem vždycky hodně utratil, což se mě poslední dva roky netýká. Mám radost, že jsem alespoň ušetřil. Navíc během finanční krize se mi to hodí dvojnásob," tvrdí Mádl, který nebude slavit Valentýna ani s kamarády.

"Slavit ho nebudu vůbec, protože si myslím, že Valentýna by měl člověk slavit s někým, koho má rád.Takže asi budu sám," směje se herec, kterého mohou diváci vidět v nové pohádce Peklo s princeznou, kde hraje prince Jeronýma.

Původní představa, že by právě on měl hrát prince, vzbuzovala u Jirky salvu smíchu. Nakonec je ale rád, že do toho šel.

"Natáčení bylo super. Nechalo to na mně sice fyzické i psychické stopy, ale stálo to za to. Fyzické stopy ukazovat nebudu, protože to jsou různé jizvy a modřiny. A ty psychické můžete vidět například v tom, že na autogramiádu dorazila spousta herců, což oni obvykle nenávidí. To je jasný důkaz toho, jak se máme i s pohádkou rádi," říká Mádl.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 347