Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna s přítelem v lepších časech... / foto: Reuters

Rihannu škrtil přítel, byla v bezvědomí

V úterý se objevily nové znepokojující zprávy ohledně zranění, která 20leté hvězdě Rihanně přivodil její o rok mladší přítel Chris Brown. Rihannu údajně škrtil tak, že upadla do bezvědomí.

Policejní příslušníci zpěvačku krátce po napadení vyfotili. Z fotografií je zřejmé, že Rihanna byla opravdu vážně napadena. Na tvářích měla podlitiny, z nosu jí tekla krev a měla natrhlý ret, uvádí portál TMZ.com. Navíc měla "kousance" na jedné ruce i na několika prstech.

 

Zaplatil kauci a zmizel
Podle deníku Los Angeles Times Rihanna s vyšetřovateli případu spolupracuje. Brown bude zřejmě obviněn z jejího napadení a první soudní přelíčení proběhne začátkem března.

 

Brown byl po svém zadržení propuštěn na kauci ve výši 50 000 dolarů a v tuto chvíli je mimo Los Angeles. Svým soukromým letadlem odletěl na neznámé místo.


Šéf policie v Los Angeles William Bratton uvedl, že v Brownově případu nebylo nařízeno žádné zvláštní zacházení. "Jednali jsme s ním stejně jako s kýmkoliv jiným, když byl zadržen," dodal.

 

Žaloba chce více důkazů
Policie případ Browna zveřejnila v úterý, ale nesdělila žádné podrobnosti, uvádí mluvčí úřadu okresního prokurátora v Los Angeles Jane Robison. "Úřad nemá k případu žádný další komentář," řekla.


Žalobci trvají na tom, že od policie potřebují více důkazních materiálů. Pak vznesou proti Brownovi obvinění.


V každém případě už Brown zaznamenává ztráty. Poté, co společnost Wrigley oznámila, že dočasně stáhne reklamu, ve které zpěvák a textař vystupuje, bude zrušena i jeho reklama v kampani na mléko.


"Plakáty s Brownem, který na nich má knírek od mléka, budou staženy, protože současná image popové hvězdy neprospěje prodeji," uvádí vedení společnosti, která dodává mléčné produkty.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 656