Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Tohle jsou tetování Angeliny Jolie

Kvůli filmu Wanted se Angelina Jolie transformovala do ještě potetovanější ženy než byla kdy před tím. Myslíte si, že už to nejde? Na Angeličině těle je evidentně ještě místa dost.

Nejdřív se přemýšlelo o tom, že by se její skutečná tetování zakryla a na to pak teprve nanesla ta nová, nakonec se ale tvůrci rozhodli, že využijí všech těch tetování, které už slavná herečka po svém těle má a ta falešná prostě vmalují do nebo okolo těch pravých.

magazin.cz

V roli Fox, členky tajné organizace nájemných vrahů, která odnepaměti na naší planetě udržuje křehkou rovnováhu, je Angelina ještě drsnější než jindy. Její postava se drží pravidla "Zabij jednoho, zachráníš tisíce". Kromě jiných tetování měla pro tento film Angelina na jedné ruce jako by vytetované slzy.

magazin.cz

Angelina Jolie je známá tím, že tetování miluje. Během let, kdy si nechávala tetovat obrázky na ruce, záda i další části těla, nasbírala už více než desítku unikátních kousků.

magazin.cz

V ohybu ruky má citaci Tennessee Williamse: „A prayer for the wild at heart, kept in cages," což by se dalo přeložit jako „Modlitba za divoká srdce, držená v klecích.“ Vepředu nad podbřiškem jí z kalhotek vykukuje tlustý černý kříž a latinská věta “Quod me nutrit me destruit”, která znamená „Co mě živí, to mě ničí.“

Vzadu na krku má nápis „know your rights“ – poznej svá práva. Na levém rameni má souřadnice Etiopie a Kambodže, kde se narodily některé její děti. Na levé lopatce má modlitbu za Maddoxe. U lokte pravé ruky má římskými číslicemi třináctku.

Dva jednoduché obrazce na spodní části zad, na levé ruce bylo písmeno H, ale tohle tetování Angelina různě modifikuje a mění. S levou rukou má asi vůbec trochu problém, na zápěstí měla také malý symbol něčeho, ale mění ho a přepisuje.

magazin.cz

V Bangkoku si v roce 2004 nechala ve spodní části zad vytetovat velkého tygra.

magazin.cz

Jenže ne vždycky může Angelina hrát roli potetované ženy. Když jsou její kérky na obtíž, musí se zamaskovat. Milostné scény občas vyžadují čistou, bílou kůži bez brutálních ornamentů.Kdeže jsou ty doby, kdy na sobě neměla vytetováno vůbec nic.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 467