Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Daily Mail

Angelina a Jennifer: nekončící bitva

Je to jen náhoda? Nebo to časopisy dělají schválně? Ty samé časopisy měly na hlavní straně téměř identické fotky nejdřív jedné z aktérek "boje o Brada", pak zas té druhé.

Obě fotky si byly často až nápadně podobné. Podobné šaty, podobné pozadí foceného snímku. Tohle asi náhoda nebude.

Časopisy chtějí zvýšit četnost, to je jasné, a udělají proto kde co. Některé si dávají na přebal hned po sobě podobné fotky dvou rivalek v lásce, jiný na to zas upozorní. Tyhle podobné fotky totiž padly do oka US Magazinu. Jak se říká, dva se perou, třetí se směje.

Stokrát přetřeseno? Nevadí
US Magazine se rozhodl, že trochu okoření už stokrát přetřesený příběh nenávisti mezi Angelinou Jolie a Jennifer Aniston. Ukázal, že Vogue a W Magazine mají cosi společného, zda to bylo úmyslné, nebo ne, se už jen těžko dokáže. Ale byla by to vážně hodně velká náhoda.

Na příklad v roce 2006 si na hlavní stranu dal Vogue Angelinu a v prosinci téhož roku zas Jennifer. Obě byly vidět celé, obě na sobě měly dlouhé, krvavě rudé večerní šaty, s holými rameny a velkým dekoltem. Za oběma pak bylo přírodní pozadí a otevřené nebe. Fakt, že jedna stojí a druhá sedí, na podobnosti už nic nezmění.

magazin.cz

Vogue nebyl jediný, koho napadla tahle finta na škádlení dvou již tak dosti znepřátelených žen. Loni Jolie a Aniston podobným způsobem nachytal i W Magazíne. Ve vydání nazvaném The Art Issue jsou opět vyfocené obě a tentokrát seděla nejen velikost výřezu fotky, ale dokonce obě herečky časopis drze požádal, aby pro něj napsaly ručně zlatou fixou vzkaz, který pak magazín dal vedle fotky jejich obličeje.

magazin.cz

Do třetice stejnou fintu použil Esquire. Ve vydáních nazvaných Women We Love se opět objevila nejdřív jedna a pak druhá. Jennifer v erotickém pyžámku a Angelina v plavkách. Obě ale odhalují část ňader, i výřez fotky je téměř identický, že by třetí obrovská náhoda?

magazin.cz

Možná to obě dámy přestane bavit a raději už se na hlavní stránky nebudou fotit. Jenže je taky možné, že už dávno žádné rivalky nejsou a pomyslné vzájemné spory už zajímají jen čtenáře časopisů a diváky televize. A holky z toho mají jen slušnou reklamu...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 881