Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Love Hewitt / foto: Shutterstock

Jaká je hezčí? Oplácaná, nebo hubená?

Herečka Jennifer Love Hewitt byla ještě nedávno pořádná baculka, prohlašovala, že jí to nevadí a tisíce stejně stavěných žen z celé planety jásaly. Jenže herečka je už zase jako lunt. Tak kde je pravda? A co jí sluší víc?

Jennifer Love Hewitt - texaská rodačka, kterou znáte třeba z hororu Tajemství loňského léta, rozvířila diskusi o tom, jaké ženské tělo je krásné a jaké ne. Jestli těla kost a kůže ještě stále hrají prim, nebo zda už jsou ty doby pomalu pryč. Ještě nedávno totiž byla pěkně baculatá, ale přitom se nechávala slyšet, že je se svým tělem spokojená.

magazin.cz

“Víme, co jsi v létě jedla, všechno!”
Možná ji štvaly podobné novinové titulky. Jenže zhubnutí jí poněkud ubralo na popularitě. Když byla boubelatá, ženy podobných tvarů ji milovaly, protože měly najednou pocit, že jsou vlastně taky krásné, i když neváží 40 kg i s postelí. Jaké asi bylo jejich zklamání, když Jennifer najednou během deseti týdnů shodila skoro 10 kilogramů.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Podobné drastické diety vždy budí dojem, že cesta k nižší váze nebyla úplně zdravá a přirozená a že byla způsobena obsedantní potřebou mít superštíhlé tělo. Jenže to opět dává špatný příklad dalším dívkám.

Jennifer Love Hewitt za to sklidila i kritiku médií, protože před zhubnutím se nechávala slyšet, že třeba: “Jsem tlustá, ale nejsem z toho smutná, spíš mě trápí, kolik baculatých žen má pocit, že nejsou krásné. Chtěla bych vzkázat všem ženám, které mají pořádná ňadra, boky, zadeček či bříško: noste klidně třeba i bikiny, noste cokoli chcete a buďte silné.“

magazin.cz

Jenže když potom tolik shodila, shodila tím i tyhle své komentáře a podporu dobře stavěným ženám. Nepomohlo ani to, že své hubnutí ospravedlňovala prací, kterou by prý nedostala bez štíhlého pasu. Naopak, tím ještě přilila olej do ohně. Jiná média ji ale vynáší k nebi za to, že byla schopná se podle jejich vkusu opět stát tak krásnou.

Co si o tom myslíte vy? Slušelo jí to s kily navíc, nebo bez nich?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 189