Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Alfie Patten s dcerou / foto: The Sun

13letý tatík Alfie. Fabrika na peníze

Poprask okolo novopečeného 13letého táty Alfie Pattena je neustále udržován ve vysokých otáčkách. A dějí se kolem něj neuvěřitelné věci. Například obálku s výsledky DNA testů otcovství má otevírat v živém televizním přenosu.

V přímém televizním přenosu z tak intimní věci, jako je výsledek zkoušky otcovství, nemají v první řadě prsty ani tak média, jako spíš chlapcův otec Dennis. Pětačtyřicetiletý chlapík totiž zvažuje, kolik peněz může ze situace vytřískat. A je to právě on, kdo uvažuje, že kývne na televizní show, v níž Alfie obálku s výsledky otevře, píše Daily Star.
 
Hraje se o milióny

Alfie souhlasil s testem otcovství poté, co jeho rodičovské „zásluhy“ zpochybnili jiní dva chlapci, kteří se s Chantelle, patnáctiletou matkou malé Maisie, údajně také sexuálně stýkali. Ačkoliv ona to neustále popírá, tvrdí, že lžou a že o panenství přišla s Alfiem. A ten že je prý také otcem jejího dítěte.

 

Ve hře jsou poměrně velké peníze, televizní společnosti jsou ochotny zaplatit údajně až 80 tisíc liber, tedy zhruba 2,5 miliónů korun, za přístup k Alfiemu. A to je pro rodiny z chudých poměrů neobyčejně lákavá nabídka, Alfie tak slouží spíše jako rodinná kasička na peníze. Za posledních pár dnů si už rodina přišla na pár desítek tisíc liber. A může být ještě lépe.

 

A to samozřejmě nejen v rodině Pattenových, také matka Chantelle, osmatřicetiletá Penny, si chce přijít na své a podle zdrojů zakázala své dceři hovořit o tom, že otcem by nemusel být Alfie. Obě svorně prohlašují, že Chantelle byla panna a jediným, s kým spala, byl Alfie Patten.

 
Vědí, že Alfie tvoří základ příběhu

magazin.cz
„Řekla své dceři, aby mlčela o těch dalších chlapcích, protože by za to nedostali tolik peněz. Obě vědí, že Alfie dodává celému příběhu daleko lepší koření. Je to celé jen lapač na peníze,“ uvedl Clive Sim, přítel rodičů Chantelle. „Vsadím se, že Alfie nemá ani tušení, jak ho využívají. A nejen Chantelle, ale i její rodina a dokonce i jeho rodina.“

 

Daily Star na základě svých zdrojů uvádí, že i hlavní roli v celé kauze hrají prostě a jednoduše peníze, o které jde vždy až v první řadě. 13letý otec je zkrátka mnohem atraktivnější. Pro všechny…

 

Samotný Alfie přitom v médiích bojuje hlavně za to, aby byl i nadále nazýván otcem Maisie. Vzteklý klučina se bouří proti výrokům, že ještě není vůbec fyzicky schopen plodit děti. A ještě vztekleji dodává: „Jsem otec. A když ne, běžte všichni do pr…!“ Že situaci pod velkým tlakem médií nezvládá, předvádí i ukazováním prostředníčku na všechny okolo.

 
Chci je vidět, vzkazuje

Alfie určitě není žádný rozkošný andílek, natož jeho milá Chantelle. Ale přese všechno jsou to jen děti, které se přeci jen nemohou rozhodovat sami za sebe a zcela svobodně. Měly by mít možnost opřít se o podporu rodiny, ta však v tomto případě evidentně zcela chybí, místo toho se prakticky všichni dospělí z jejich okolí rozhodli rýžovat peníze.

 

„Je to tak, mají na mysli jen vlastní prospěch, jen na tomto základě se rozhodují. Nezáleží jim na tom, jaké stopy to na těch dvou mladých zanechá. Ať už to dopadne jakkoliv, jsem přesvědčen, že Alfie udělá vše pro to, aby byl dobrým otcem,“ doplnil Clive Sim.

 

O tom svědčí i vzkaz, který Alfie vyvěsil do okna svého pokoje. Je psaný na listu A4 a stojí na něm: „Můžete jít všichni pryč, chci jen vidět své dítě. Oba mi strašně chybí, Maisie i Chantelle. Miluju je.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 637