Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Egotastic!

Nejžhavější žena planety je volná

Sexy americká herečka Megan Fox je volná. Rozešla se se svým snoubencem Brianem Austinem Greenem, známým ze seriálu Beverly Hills 90210. Uvedl to magazín US Weekly.

„Jejich vztah je u konce,“ řekl časopisu zdroj z okolí slavného páru. „Rozešli se a zůstávají přáteli. Ostatně i samotný rozchod byl velmi přátelský.“

 

Dvaadvacetiletá herečka a její o třináct let starší partner se podle zdroje nyní hodlají soustředit hlavně na své kariéry. Na společný vztah jim prý v plánech nějak nezbylo místo.

magazin.cz

 

Loni ještě chystali svatbu…

Pár, který se dal dohromady před pěti lety, oznámil zasnoubení v listopadu 2006. Od té doby to místo svatebního pochodu bylo jako na houpačce. Chvíli spolu byli, chvíli ne. Nyní se zdá, že sexy „liška“ Megan Fox, která byla loni vyhlášena za nejžhavější ženu světa, je definitivně volná.

magazin.cz

 

Ještě loni v listopadu Megan vyhlašovala, že se těší na svatbu a že pomalu zahajují přípravy. „Nechceme velkou svatbu, spíš něco menšího. Nejsem z těch dívek, které by byly nešťastné, kdyby vše nebylo velké a zářivé. Pokud všechno vyjde, měl by to být malý, rychlý a neplánovaný obřad,“ řekla pro magazín GQ.

magazin.cz

 
Hlavní je kariéra

Společně s Greenem vychovávala Megan jeho šestiletého syna Kassiuse z předešlého partnerství. Nikdy však nehovořili o dalších dětech, na to si Fox, jejíž kariéra se po hitu Transformers velmi slibně rozjíždí, dávala vždy pozor. „Nejdřív kariéra a filmování. Potom rodina,“ tvrdila.

 
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 836