Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Vyměnila děti za papouška a 4000 korun

Zhůvěřilost některých lidí opravdu nezná mezí, jak ukazuje příběh z USA.

Donna Greenwell je obviněna z toho, že děti, o které se měla starat, vyměnila za papouška kakadu a 175 dolarů (3900 Kč). Pětiletého chlapce a čtyřletou holčičku předala manželskému páru, který velmi chtěl mít vlastní děti.

Donnu požádala matka kloučka a dívenky, aby se o ně po nějakou dobu postarala. Donna si ale všimla plakátu, který nabízel papouška kakadu za 1500 dolarů a neodolala.

Papoušek stačí
Jak píše list Daily Mail, když pak Paul Romero (46) a jeho žena Brandy Lynn (27) Donně Greenwell řekli, jak dlouho už se marně pokoušejí o děti, nabídla jim svěřené sourozence za 2000 dolarů (44 600 Kč).

Jak se nechal slyšet Keith Dupre, detektiv z úřadu šerifa ve farnosti Evangeline v Louisianě, když prý Romerovi řekli, že tolik peněz nemají, Donna Greenwell navrhla, že by chlapce a dívku vyměnila za papouška a menší kapesné. Následujícího dne pak i s dětmi k Romerovým přijela.

Policie teď zjišťuje, zda žena, která už byla odsouzena za únos, napadení a krádeže, třeba neprodala ještě jiné děti. Jeden z šerifových zástupců prohlásil: "V různou dobu u ní bydlely různé děti."

Matka je neviděla rok
Policie zatkla Romerovy a chlapce s dívkou předala do péče úřadů. Greenwell se na policii přihlásila sama.

Matka dětí je nejspíš v Texasu. Děti Donně svěřila přibližně před rokem, protože měla jisté problémy. Napřed ji prý poprosila, aby se o ně postarala na týden, pak to byl měsíc, a nakonec to byl už skoro rok.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 286