Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: animal.discovery.com

Psí příšerky s.r.o. Horší než šeredná kočka

Ošklivky se najdou nejen mezi kočkami. Podívejte se na psí šeredky!

Zaujal vás příběh mimořádně ošklivé kočky, která se jmenuje Ugly Bat Boy. Ale co se podívat na nejošklivější světové exempláře našich čtyřnohých psích přátel? Dokážete určit, zda je ošklivější nejšerednější kočka nebo nejošklivější pes?

Pro připomenutí, tohle je Ugly Bat Boy...

magazin.cz

A teď už jdeme na psy. Nejdříve se seznamte s Elwoodem. Dvouletý kříženec čínského chocholatého psa a čivavy byl zvolen nejošklivějším psem světa roku 2007, čímž velmi potěšil svou majitelku.

„Chovatel ho chtěl utratit, protože byl příliš ošklivý. Nyní je ale miláčkem internetu, lidé ho milují a uctívají,“ říká jeho majitelka Karen.

magazin.cz

Anebo tu máme Guse, čínského chocholatého psa, jenže bez srsti, který je rovněž držitelem titulu Nejošklivějšího psa světa.

Gus bohužel už není mezi živými, vloni v listopadu prohrál boj s rakovinou. Prohání se ve spím nebi, kde jsou místo kytek buřty a prý mu narostla chocholka... .

magazin.cz

Tenhle kříženeček se jmenuje Hubble a je hrdým držitelem titulu Nejošklivější pes Britských ostrovů. Než se stal celebritou, měl smutný osud, pohodili ho v lese, naštěstí byl nalezen a zachráněn spolkem pro ochranu zvířat.

magazin.cz

Pořád jste si ještě nenašli toho nejpříšernějšího? A co tenhle tvoreček, jehož fotku vyhrabalo z archivu metro.co.uk? Bohužel nikdo z redakce netuší, kde se fotka vzala, ani kdo je na ní. Je beze jména a bez příběhu. Ale je svým způsobem nádherný.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 750