Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sámer Issa / foto: Korzo

Sámer Issa: Kašlu na ženské!

Finalista první soutěže Česko hledá SuperStar a idol dívek Sámer Issa dokáže stále čeřit hladiny bulváru. Naposledy údajným braním drog a opětovným sexem s modelkou Agátou Hanychovou.

"Určitě nejsem svatý," přiznává třiadvacetiletý Sámer, "ale všechny ty řeči o tom, jak jsem pořád zdrogovaný, mě opravdu mrzí. Většinou jsou to výmysly," tvrdí.

 

Ale jak dokázat, že opravdu nebere heroin? "Zcela jednoduše. Kdo mě sleduje, dobře ví, jak pořád pracuji. Mám plno koncertů, připravuji se na vystoupení 15. března v brněnském Boby centru. A také na novou desku. A za dva měsíce jedu vystupovat do zahraničí," tvrdí Issa.

 

A pak dodává: "Kdybych bral pravidelně drogy, nemohl bych pracovat. To bych přece musel nakonec skočit pod auťák. A to je kravina. Záleží mi na kariéře."


Stejně tak popírá i svůj návrat k Agátě Hanychové: "S Agátou jsme se zase potkali, je to fajn holka, ale nemám čas na dlouhé vztahy. Také kvůli své práci mám víc kamarádky než milenky. Zkrátka teď dávám přednost úspěchu před drogami a holkami."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 122