Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Řidič kamiónu tančil za jízdy. Podívejte se!

Internetový svět obletělo neskutečné video, kterému bychom se moc rádi zasmáli, ale když si uvědomíme, že bylo natáčeno při jízdě za běžného provozu, poněkud nám trne úsměv na tváři.

Na videu je k vidění bláznivý rumunský řidič kamionu Iulian Breaza, který se za jízdy rozhodně nenudí. Nahlas si pouští typickou rumunskou muziku, která ho dokáže dostat do pořádného varu.

Kromě zběsilého mlácení rukama do volantu a občasného zavřeštění hodného paviána, jež by se dalo ještě odpustit, si Rumun bohužel svou vysezenou sedačku plete s diskotékovým parketem.

Tancuje skutečně jako o závod a omezením mu není ani malá kabina. Klidně pustí volant a stoupne si na sedačku, aby mohl předvést obzvlášť vypečenou závodní kreaci.

Hrozí mu vyhazov
Ještě štěstí, že ho při tomhle dovádění natáčel jeho vlastní bratr, kterého nenapadlo nic lepšího než video umístit na internet. Tam pochopitelně neušlo pozornosti a dostalo se až k očím šéfa špeditérské firmy, u které Iulian pracuje. Tam mu samozřejmě zcela vážně hrozí vyhazov.

Na mušku si tanečního řidiče vzala i rumunská policie, která ale nejdříve musí zjistit, zda bylo video natočeno na rumunských silnicích. Mohlo totiž být nahráno i jinde v Evropě, kde Breaza s kamionem jezdí, a tím pádem by nemohl být potrestán domácími složkami.

Doufejme, že jde o ojedinělý výstřelek a že se podobným způsobem nebaví další řidiči kamionů. Na druhou stranu, na Youtube je k nalezení dost videí, ve kterých se řidič nechal unést hlasitější hudbou.

Diskotéka v kamionu:

Dobře to umí i ostatní:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 312