Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beyoncé / foto: Shutterstock

Krásná Beyoncé. Sex jen s jedním mužem

Zpěvačka, herečka, producentka a textařka Beyoncé Knowlesová prozradila, že její manžel Jay-Z je jediným mužem, kterého za svůj život měla.

Během rozhovoru pro časopis L.A.Confidential trvala zpěvačka na tom, že nikdy dříve neměla žádný vážný vztah, až když se potkala s hiphopovým magnátem Jayem-Z.

Jen románek bez sexu
"Měla jsem jeden románek od třinácti do sedmnácti let, ale nedělali jsme, však víte, co… Od té doby jsem měla ve svém životě jediného partnera, Jaye," vysvětluje popová hvězda.

Sedmadvacetiletá Beyoncé o sobě říká, že má velké štěstí v lásce, a odmítá spekulace, že by její manželství bylo v troskách.

"Naštěstí jsem nezažila žádné rozchody. Tohle je můj první vztah," říká Beyoncé. "Byli jsme spolu opravdu dlouho před tím, než jsme se vzali. Nespěchali jsme. Jsem opravdu moc šťastná, to je vše, co vám řeknu. Pro lidi je prostě přirozené šířit fámy a snažit se něco rozbít," dodává.

Beyoncé se za hudebníka Jay-Z provdala po šestiletém vztahu v dubnu 2008.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 264