Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Craig Charles / foto: Shutterstock

Lister z Red Dwarf dal 7,5 milionu za crack

Seriálový herec Craig Charles, který proslul rolí ve slavném Červeném trpaslíkovi či u nás nepříliš známém Coronation Street, se přiznal k velkým problémům s drogami.

Dlouhé podezření
O jeho drogové závislosti se spekulovalo již před lety – tehdy ale nešlo o více než tradiční výstřelky bulváru. Jak se ale ukázalo, i bulvár umí uhodit hřebíček na hlavičku.

Čtyřiačtyřicetiletý britský herec nakonec vyrukoval s prohlášením. Stojí v něm, že kokain ve formě cracku dříve užíval, ale až donedávna se ho deset let nedotkl. Jenže pak prý přišla smrt jeho otce a Craig do toho znovu spadl. Právě při natáčení Coronation Street.

Ostatně, s pravdou ven nakonec musel. V médiích se totiž objevily fotky, jak si při cestě na natáčení dává pořádně do nosu a ještě přitom listuje pornografickými časopisy. Charles obviňuje svého řidiče, že ho takto vystavil a prodal.

Craig Charles vyrůstal v dělnickém Liverpoolu, kde se začal živit jako básník. Brzy ho ale objevili producenti seriálu Červený trpaslík a z Charlese se stal herec. Dostal roli Listera.

Pomůže negativní publicita?
V ní by se po jednadvaceti letech po první sérii měl do seriálu znovu vrátit. Připravuje se totiž natáčení čtyřdílného speciálu. Ovšem po těchto drogových eskapádách není jasné, zda Charles od filmařů pozvánku dostane. V těchto případech je na druhou stranu i negativní publicita velmi přínosná.

Obzvlášť, pokud by se herec vydal správným směrem. Lidé mají rádi cesty z horoucích pekel zpět na vrchol. A není pochyb o tom, že Charles na dně byl. Vždyť za crack utratil neuvěřitelných 250.000 liber, tedy asi 7,5 milionu korun.

Uvidíme, jak tento příběh dopadne. Seriálová hvězda bude nyní jistě pod velkým drobnohledem novinářů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 271