Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Bláznivé záchody: když holky močí vestoje...

WC na skokanském můstku, záchodky pro dvojice, pejsky, hudebníky, kovboje i golfisty, kteří jsou líní a nechce se jim odběhnout si do křoví.

Holky a močení vstoje
Když se kluci otočí ke křoví a vykonají potřebu, dámy jim závidí. U nich to nikdy nebylo tak jednoduché. Ale teď už se mohou postavit vedle pánů a do rozkroku si dát jakési miskové dámské WC na jedno použití. Jmenuje se to P-Mate.

magazin.cz
magazin.cz

WC na skokanském můstku
Chce to jen vtipný nápad a zákazníci se k vám pohrnou třeba jen kvůli vašim záchodům. Když si firma Georgia Max Coffee chtěla udělat reklamu, nechala si vytapetovat záchodky, aby to v nich vypadalo jako na skokanském můstku těsně před tím, než se odrazíte a odfrčíte z lavičky dolů.

magazin.cz

Na zemi je tapeta s lyžemi, takže máte pocit, že brzo poletíte vstříc vítězství v Turné čtyř můstků. Motivy krajiny a skokanského můstku najdete třeba i na toaletním papíře. Záviděli jste někdy skokanům na lyžích ten pohled ze startovní lavičky? Nyní si ho můžete vychutnat i vy a s menším stresem...

magazin.cz

Skleněné veřejné záchodky
Zvenku do nich není vidět, protože stěny jsou ze zrcadel, ale zevnitř je vidět ven, takže asi žádná extra klidné posezeníčko. Odvážili byste se jít dovnitř a vykonat potřebu?

Tyhle veřejné záchodky byste našli ve Švýcarsku, ale lidé na ně moc nechodí. Není to ale ostychem, nýbrž proto, že si tady tak zakládají na čistotě, že jim málokteré veřejné záchodky stačí, takže je ani nepoužívají. A fakt, že při potřebě vidíte ven, jak okolo vás chodí davy lidí, nejspíš také moc neuklidní.

magazin.cz

Vatikánské svaté močení
Ateisté možná s úsměvem přivítají tuhle novinku. Močení do panenky Marie. No, pro ty věřící z nás je to nejspíš pořádné rouhání a vymočit se do takovéto mušle by mohl jen neznaboh...

magazin.cz

Něco pro golfisty
Tohle je něco pro golfisty, kteří se při hře nechtějí nechat zdržovat ničím, natož močením. Ta hůl, kterou si pán drží v rozkroku schovanou pod ručníkem, je dutá a močí se do ní. Takže pozor! Když by jste chtěli oslovit svého spoluhráče v domnění, že právě patuje, aby vám pak půjčil svou hůl, pozorně se dívejte, zda nemá vršek hole přikrytý ručníkem.

magazin.cz

Mušle pro pejsky
Když to můžeme mít my, lidé, proč to nedopřát také pejskům? Tahle mušle je přesný příklad toho, kam až naše láska ke zvířatům může zajít, v jakých nesmyslných zákrutách se může ocitnout. Nevíme, zda by nějaký pejsek tuto toaletu opravdu chtěl použít a zda by se vůbec trefil, považujeme to spíš za vážně velký nesmysl.

magazin.cz

Toalety pro dva
Tohle je taky trochu úchylné. Toalety pro dva, mohou vykonávat malou či velkou potřebu a hledět si při tom do očí.

Zato svítící záchody? Budiž. Když vypnou proud nebo když vám někdo omylem na záchodě zhasne, může se to hodit. Můžete si dokonce vybrat z několika barevných provedení: červená, modrá, fialová a tyrkysová. Jenže jeden svítící hajzlík stojí skoro 700 dolarů...

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Sedlo místo záchodu a něco pro hudebníky
Designer Perry Dixon svůj záchod v sedle pojmenoval Rocking Horse Toalet. Pokud místo koním dáváte přednost raději hudbě, pak je tuba z poslední fotografie přesně pro vás. Nevíme, zda vám po vymočení zahraje, ale koneckonců - mohla by.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 491